Levering/Verzending & retourzending

Levering

Betaling van uw bestelling dient binnen 14 dagen te geschieden (na 14 dagen cancellen wij uw order).
Betaalde bestellingen van particulieren worden verstuurd binnen 2 werkdagen na ontvangst van betaling, tenzij beide partijen het eens zijn geworden over een andere leverdatum of wanneer het om een voorbestelling gaat. Houdt u er a.u.b. rekening mee dat het betalingsproces (de tijd tussen het maken van uw betaling tot onze ontvangst van uw betaling) tot twee werkdagen kan duren (al is onze ervaring dat een betaling veelal dezelfde dag nog wordt verwerkt). Alle orders tot 20 kaarten worden verzonden voor Euro 1,-, tot 45 kaarten voor Euro 1,50 en tot 125 kaarten voor Euro 2, - binnen Nederland (verzend- en verpakkingskosten). Orders van 125 kaarten of meer worden d.m.v. pakketpost verzonden (op verzoek van de klant kunnen wij de kaarten echter ook in 2 enveloppen versturen, hetgeen de totale verzendkosten zou kunnen verminderen). Wij leveren alleen binnen de Europese Unie. Neemt u a.u.b. contact met ons op m.b.t. vragen over internationale verzendkosten. Alle bestellingen worden verstuurd in zogeheten 'bubble mailers' (enveloppen voorzien van bubbeltjesplastic) voor optimale kaart bescherming!

Standaard Verzending

Uw bestellingen bij DragonBreath worden standaard geleverd met de post. DragonBreath aanvaardt geen verantwoordelijkheid /aansprakelijkheid voor misplaatste, beschadigde of ontbrekende items. Ook al komt het vrijwel nooit voor dat er post kwijtraakt of beschadigd, toch raden wij u als klant aan om bij bestellingen boven de 100 euro altijd voor aangetekende verzending te kiezen.

Aangetekende Verzending  

Uw bestelling bij DragonBreath wordt aan u geleverd per aangetekende post. De klant ontvangt een track en trace nummer nadat de bestelling is verstuurd. Met dit nummer kunt u als klant uw pakketje volgen en traceren. Er is een handtekening vereist bij ontvangst van uw pakketje.

Verzekerde Verzending  

DragonBreath levert de producten per verzekerde post met volledige garantie van een correcte en veilige levering. Uw pakketje is automatisch verzekerd tot 5500 euro. Er is een handtekening vereist bij ontvangst van uw pakketje.

Garanties  

DragonBreath zal er zorg voor dragen dat de juiste producten naar de client worden verzonden. Mocht de klant per ongeluk toch de verkeerde artikelen toegestuurd krijgen, dan kan de klant contact met ons opnemen. De spullen kunnen dan worden geretourneerd en wij zullen de gemaakte verzendkosten aan de klant vergoeden. De juiste producten zullen worden verstuurd aan de klant zodra de geretourneerde producten weer bij ons binnen zijn. Er zullen bij de verzending niet opnieuw verzendkosten aan de klant in rekening worden gebracht.
Copyright 2017 DragonBreath.
Design by Str--p